Stéphanie Thunus verkozen tot ladychef van het jaar

Stéphanie Thunus van het restaurant ‘Au gré du vent’ in Seneffe bij Henegouwen is maandag door de lezers van het magazine Culinaire Ambiance en een jury van culinaire journalisten (voorgezeten door sterrenchef Wout Bru) verkozen tot Lady Chef of the Year.
Advertisement
Lady Chef of the Year is een jaarlijkse verkiezing waarvoor zowel het online publiek als een jury van experts kunnen steunen. De titel wordt uitgereikt aan een vrouwelijke chef die ‘staat voor kwaliteit, creativiteit en vrouwelijke finesse in de keuken’. Thunus is de 24ste winnares van de wedstrijd en volgt Ann de Roy op van restaurant ‘Pand 19’ in Geraardsbergen.

Thunus, die zich een jaar lang de beste vrouwelijke chef van België mag noemen, werd onlangs in Wallonië ook al verkozen tot Grande de demain door GaultMillau. De restaurantgids kende ‘Au gré du vent’ een score toe van 15/20. Eind 2013 ontving Thunus ook al haar eerste Michelinster.

Share
This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>