Het palmares van de Michelin Gids 2012, te volgen op Eating.be

Op maandag 21 november kunt u in de voormiddag bij de eersten zijn die het palmares van de Michelingids 2012 te weten komen, op Eating.be.
Als we de geruchten mogen geloven, zijn er aardverschuivingen bij…

Share
This entry was posted in Restaurants and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Het palmares van de Michelin Gids 2012, te volgen op Eating.be

  1. Serwaa says:

    Siem Bergers zegt:Een serettchind project, waar nagedacht is over vormgeving passend in de wijk.Veel oude details die toch met moderne materialen te realiseren zijn.Het project verdient zeker de nieuwbouwprijs 2008

  2. Mary says:

    erudiete rictaee, Thoos87! Alleen een puntje: het Koninkrijk der Nederlanden kent niet zoiets als het homohuwelijk. We kennen hier het huwelijk dat opengesteld is voor hetero’s en homo’s. Verder: chapeau!

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>