Restaurant Noma lanceert zijn eigen gids

Restaurant Noma (Kopenhagen – Denemarken), in april voor de tweede opeenvolgende keer uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld, heeft zijn eigen reisgids gelanceerd. In de gids onthullen René Redzepi en zijn team wat hun geliefkoosde plekken in Kopenhagen zijn.
Volgens Pierre Kreiner, manager van het restaurant, heeft de gids zelfs voor de inwoners van de stad heel wat verrassingen in petto.
Het zakboekje, in leder gebonden, biedt duidelijke informatie over de plekken die het beschrijft, maar het bevat ook een duidelijke stadskaart en mooie wandelingen.
Het boek kost ongeveer 22 euro, en u kunt het via mail bestellen : eti@momondo.com

Share
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Restaurant Noma lanceert zijn eigen gids

  1. Gato says:

    handig ariktel!ik sla mijn ontbijt altijd over want ik kan er echt totaal niet tegen! ik word dan altijd misselijk nadat ik heb ontbeten en dan kan ik me juist niet concentreren.ik eet dan dus altijd mijn ontbijt op school in de 1e pauze (:

  2. Chantall says:

    Ik eete eerst bijna nooit in de ocnethd, maar nu doe ik dat wel yoghurt met honing en musli. En ik kwam erachter dat ik best wel veel van die lijst doe zoals magere vlees eten.xx

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>