Brusselicious wordt feestelijk ingeluid met nieuw wereldrecord koksmutswerpen

2012 staat in Brussel volledig in het teken van de gastronomie. Om dit thematische jaar in te luiden verzamelde de Brusselse gastronomische sector zich gisteren op de Grote Markt van Brussel. Alle beroepen waren er vertegenwoordigd. Van leveranciers, over ambachtslieden, naar traiteurs tot de grote chefs van de hoofdstad, de grote referenties en de nieuwe garde, allen waren ze aanwezig. Om kwart voor vier gingen 655 koksmutsen de lucht in. Met dit aantal behaalt Brusselicious een plaatsje in de Guinness World Records. Een mooie start van een heerlijk jaar.

Meer informatie: www.brusselicious.be

Share
This entry was posted in Record. Bookmark the permalink.

One Response to Brusselicious wordt feestelijk ingeluid met nieuw wereldrecord koksmutswerpen

  1. Tevin says:

    Cool blog,looking to communicate

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>