Pullman opent eerste hotel in België

Pullman, het tophotelmerk binnen de Accor-groep voor internationale reizigers, opende zijn eerste hotel in België. Pullman Brussels Midi is gelegen aan het Victor Hortaplein, in het Zuidstation te Brussel. Geen ander hotel heeft zo’n directe toegang tot het station. Het hotel telt 237 design kamers. Het gehele hotel is het ontwerp van de Franse binnenhuisarchitect en designer Jean-Philippe Nuel. Pullman Brussels Midi is vernieuwend in het topsegment van de hotelsector en straalt een kosmopolitische, en chique sfeer uit.

Share
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>