Chef-kok Gert De Mangeleer is beste Europese chef van het jaar

Brugge – Gert De Mangeleer, de chef van het driesterrenrestaurant Hertog Jan in Brugge, is op een wereldcongres van de gastronomie in de prijzen gevallen.

De chef kreeg de titel van « Best European chef of of the Year ». Hij gaf deze morgen zelf een demo op de Madrid Fusion, een prestigieus culinair evenement. De Mangeleer haalt met zijn restaurant Hertog Jan in Brugge ook het internationale tijdschrift Monocle. Dat wijdt een artikel aan gastronomie in Vlaanderen, een culinaire regio in opmars, aldus Monocle. In de top drie ook nog In de Wulf in Dranouter en Bartholomeus in Knokke-Heist.

Share
This entry was posted in News, News, Restaurants. Bookmark the permalink.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>