Antwerpse sommelier kan aan de slag bij Noma

De Lierse sommelier Willem Van den Broeck mag aan de slag bij het Deense restaurant Noma, dat onlangs opnieuw verkozen werd tot beste van de wereld. Hij is net terug van een stage waarin hij René Redzepi kon overtuigen.
Van Den Broeck is een van de jonge talenten in het Belgische culinaire circuit. Vijf jaar geleden werd hij uitgeroepen tot beste sommelier van het land tijdens de prestigieuze wedstrijd Prosper Montagné. Hij werkt bij het Lierse restaurant Cuistot in de Antwerpsestraat en baat in Antwerpen zijn eigen zaak Bistro Bicyclette uit.

Lees meer hier.

Bron De Standaard.

Share
This entry was posted in News, News. Bookmark the permalink.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>